Pyhäselän Urheilijat 1962

Heikki Suhonen valittiin pesäpallojaoston puheenjohtajaksi paikkakunnalta pois muuttaneen Aulis Huovisen tilalle. Miesten joukkue osallistui pitkästä aikaa perussarjaan ja onnistui tällä kertaa voittamaan koko kilpailun ja nousemaan maakuntasarjaan. Seura päätti palkita joukkueen pelaajat lusikoin.

Kärppäjoukkue (pojat 16v) selviytyi sarjassaan aina semifinaaliin saakka, jossa hävisi sarjan lopulliselle voittajalle Viinijärven Urheilijoille - Karjalainen 29.10.1962

Alkuerä Kiihtelsvaaraa vastaan pelattiin yu-seuraottelun yhteydessä. PyU voitti 11-4.

8.9.1962 PTU - Tikka 6-0, PyU - Ilu 15-1  -  Lehti

9.9.1962 Tikka - Ilu 14-9, PTU - Ilu 15-4, PyU - Tikka 18-14, PyU - PTU 14-10 -  Lehti

Kesäkauden päättäjäisissä pesäpalloilijoista saivat palkintoja Heikki Suhonen, Mauri, Lauri ja Aulis Väänänen, Jorma Kiiskinen, Reino Kinnunen, Matti Mononen, Aarne Mustonen, Kyösti Piirainen, Leo Honkanen, Jaakko Turunen ja Erkki Bolenz.

Rajakarjalan opettajayhdistyspiirin kansakoulujen mestaruuskilpailujen tyttöjen sarjassa Pyhäselän Ohvanan koulu voitti mestaruuden voittamalla Kemien 27-7. - Karjalainen

Nyrkkeily

Esko Kiiski ja Hannu Moilanen voittivat sarjansa Hyvinkäällä poikanyrkkeilypäivillä. - Karjalainen